Biodanza met Joanna

Vanaf 31 augustus op woensdagavond ! is er wekelijks Biodanza met Joanna. Inloop 18:45 uur, start 19:00 uur tot ongeveer 21:30 uur.

Dit zijn meditatieve lesavonden, om meer contact te maken met jezelf en op liefdevolle wijze met je mede mens.

 Opgeven en informatie via de docente, Joannaduregger@gmail.com, tel. 06 21 92 46 62.

1 mei: Biodanzadag

 Liefde & Erotiek

Verdiepingsdag Biodanza,
Thema: Liefde & Erotiek
“Rusten in liefde”

Lieve mensen,

Het is weer tijd voor een dansdag waarin we uitgebreider in de dans kunnen duiken en ons nog dieper kunnen verbinden met lijf, hart en thema. De laatste verdiepingsdag had het thema “LIEFDE & EROTIEK’ . Dat is een groot en rijk thema waar veel in ontdekt en ervaren kan worden en waar ik graag nog dieper in wil duiken. Vandaar deze deel 2 editie J

Zowel het hart als het bekken hebben een enorm potentieel en zijn belangrijke bronnen voor een stromend en gelukkig leven. Tegelijkertijd zijn het gebieden waarin veel trauma, kwetsuren en blokkades kunnen zitten die dat in de weg kunnen zitten. Maar zoals blokkades zich kunnen vormen, kunnen ze ook weer smelten en oplossen, mits dat met de nodige zachtheid, compassie en liefde gebeurd.

Vaak zijn de kwetsuren ontstaan in contact. En dat wat in contact beschadigd is, kan alleen in contact weer hersteld worden. Laten we dat, contact, nou juist overvloedig voor handen hebben als we met elkaar dansen, delen en verbinden. Het versterkte liefdesveld wat we met elkaar creëren is een ideale voedingsbodem/ omstandigheid om in een veilige bedding te voelen, expressie te geven en nieuwe liefdevolle en helende ervaringen op te doen. Om alles te ervaren en te verwelkomen wat wordt aangeraakt, je er voor te openen en aan over te geven en zo te rusten in dat wat is en dat wat beweegt. Het vraagt moed om je te openen en veiligheid om te kunnen rusten. Het kunnen aangeven van grenzen is dus ook een belangrijk onderdeel van dit alles.

Op deze verdiepingsdag duiken we diep in ons lijf. Verbinden ons met hart en bekken. Ervaren de zachtheid en kracht ervan binnen de door onszelf gestelde grenzen zodat we ons kunnen laten dragen door ons bekken en kunnen rusten in de liefde.

Ik ben erg geïnspireerd door dit thema en heb prachtige muziek en heerlijke dansen in de aanbieding om er een hele mooie dag van te maken met elkaar.

Ik hoop van harte dat je erbij bent !

💖
Joanna

 Aanmelden:

Wil je meedoen, fijn als je me dat even laat weten door te mailen op biodanza.amsterdam.2012@gmail.com

Bijdrage €55,- en fijn als je iets meewilt nemen om te delen voor de gezamenlijke potluck-lunch. Voor koffie, water en thee wordt gezorgd.

Inloop vanaf 10.30 uur (zorg alsjeblieft dat je er op tijd en uiterlijk 10.50 uur bent)

Aanvang 11.00 uur

Einde dag omstreeks 17.00 / 17.30 uur

Opgeven en informatie via de docente, biodanza.amsterdam.2012@gmail.com tel. 06 21 92 46 62.

Aanvang 11.00 uur

Einde dag omstreeks 17.00 / 17.30 uur

Opgeven en informatie via de docente, biodanza.amsterdam.2012@gmail.comtel. 06 21 92 46 62.