HappyCosmicHeartDance

Workshop of sessie ruimte huren in Amsterdam?

We zijn een actief, sfeervol eigentijds meditatiecentrum en een (Ecstatic/Conscious Dance) tempel.

Je bent van harte welkom om jouw workshop, cursus, dans of andere bijeenkomst te organiseren in ons Centrum (lees ook even de huurvoorwaarden door).

Beschrijving van onze twee ruimten in het Centrum:

Studio 14 (de Yogazaal):

Deze zaal is een mooie, goed te verwarmen, schone ruimte. Deze zaal is c.a. 80 m2.

Dat is goed voor:

– 50-60 dansers;
– 50 mensen die zitten op meditatie kussens of stoelen;
– 25-30 mensen die zitten op matjes;
– Liggend: 20-24 personen.

De linoleum vloer is perfect voor dans, yoga en workshops. We beschikken over:

Een professionele geluidsinstallatie met prachtig geluid waar zelfs top DJ’s tevreden over zijn!

Meditatiekussens, matjes, dekens, kussens en matrassen zijn aanwezig voor ongeveer 30 personen. Ook liggen er 2 judomatten en 2 zitzakken in en er staat een goed bespeelbare piano. Bij de hand zijn ongeveer 10 klapstoelen. Er staan meer stoelen in het gebouw die we op aanvraag en in overleg beschikbaar kunnen stellen.

Op aanvraag zijn er ook: schapenvachten, koeienhuiden beschikbaar om de ruimte sfeer te geven voor jouw (sjamanistische) workshop of vrouwencirkel bijvoorbeeld.

We hebben een krachtige (geruisloze) afzuiginstallatie, waardoor de lucht weer helemaal ververst wordt elke 7 minuten! Ook kunnen aan beide zijden de ramen open voor schone lucht. 

In de naastgelegen gang kun je koffie en thee zetten en een lunch/eenvoudige maaltijd bereiden (er is 1 oven en 1 pit-inductie kookplaat). Afwassen kan bij het aanrecht  in de aangrenzende doucheruimte. Er zijn twee bijbehorende toiletruimtes die wij zelf beheren.

Studio 13 (het Atelier/lounge):

Deze ruimte is 25 m2, eveneens goed te verwarmen en is geschikt voor individuele sessies, kleine groepen die mediteren, samen eten met je groep tijdens de lunch of diner, vergaderruimte of kleed/rust ruimte voor je event.

De ruimte is goed voor:

– 8 mensen die op matrassen zitten (meditatie)
-15 mensen die aan tafel eten of er omheen

– 10-15 mensen die op de matrassen zitten: lounge gebruik;
-12 mensen die zitten op meditatie kussens
-Liggend: 5 matjes maximaal

(als de ruimte leeg gemaakt wordt).

Er zit een keukentje in waar je thee en koffie kunt maken. Er staat ook een bureau in voor kantoorwerkzaamheden en een bergkast. Keuken, bergkast en kantoortje worden door gordijnen aan het oog onttrokken.

In de bergkast zijn 3 massagetafels aanwezig. En er liggen dekens in.

Voor je (yoga/sessie of meditatie) muziek kun je gebruik maken van een kleine geluidsbox, die via blue tooth werkt.

Huurprijzen:

Beide Studio’s 13 en 14 kunnen los van elkaar of samen gehuurd worden.
Alle huurprijzen gelden voor incidentele huurders (particulieren/ZZP).

Heb je bijvoorbeeld een beginnende/wekelijkse Yoga klas of les, vraag dan naar de mogelijkheden.

De onderstaande prijzen gelden tot en met 30 juni 2023.

Voor de zakelijke middelgrote en grote ondernemingen gelden prijzen op aanvraag.

Er is alleen huur per dagdeel (4 uren) mogelijk.

Een dagdeel heeft vaste tijden waarop je start en eindigt. Deze tijden zijn inclusief de tijd die nodig is voor schoonmaken, opbouwen, afruimen etc. Het zijn de tijden waarop je binnen komt en waarop je er uit bent. Bereken dus eerst de totale tijd die je nodig hebt en communiceer die meteen met ons, wanneer je een aanvraag doet. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Voor de tijden van de dagdelen, zie overige huurvoorwaarden (nr 9 en nr 10).

Huurprijzen Studio 14:

Studio 14 (De grote ruimte) prijzen doordeweeks:

Maandag t/m vrijdagmiddag overdag: €80,- per dagdeel excl. BTW (21%)
Maandag t/m donderdag avond: €100,- per dagdeel excl. BTW (21%)

Studio 14 prijzen in het weekend:

Vrijdagavond: €100,- excl. BTW (21%)

Zaterdag overdag: €100,- excl. BTW (21%)
Zaterdagavond: €150,- excl. BTW (21%)

Zondag overdag: €100,- excl. BTW (21%)
Zondagavond: €100,- excl. BTW (21%)

Huurprijzen Studio 13:

Studio 13 (de kleine ruimte) prijzen doordeweeks:

Maandag t/m vrijdag overdag:  €30,- per dagdeel, excl. BTW (21%)
Maandag t/m donderdagavond: €40,- per dagdeel excl. BTW (21%)

Studio 13 prijzen in het weekend:

Vrijdagavond: €50,- per dagdeel, excl. BTW (21%)
Zaterdag overdag: €50,- per dagdeel, excl. BTW (21%)
Zaterdagavond: €75,- per dagdeel, excl. BTW (21%)
Zondag overdag: €50,- per dagdeel, excl. BTW (21%)
Zondagavond: €50,- per dagdeel, excl. BTW (21%)

Administratiekosten:

Als jij bij ons huurt, maken we administratiekosten voor de boeking en de verwerking daarvan.

Per boeking wordt 5 euro voor de kleine studio en 10 euro voor de grote studio aan administratiekosten berekend. Vaste klanten die hun contract jaarlijks verlengen, betalen deze kosten een keer per jaar.

Deze administratie kosten worden gerekend bovenop de huursom, ze worden niet gerestitueerd als er een annulering is.

Promotie:

Als je in het Centrum een workshop of sessie geeft of ander event, dan doe je daarvoor zelf de pr. Als extra service kun je ook op onze website onder activiteiten vermeld worden en in de agenda. Dit kan alleen als je minimaal 3 evenementen/data tegelijkertijd boekt.  Een verzoek daartoe kun je alleen per email doen, waarin je opneemt:

1. Naam event

2. Contactgegevens van jou, waar mensen zich kunnen aanmelden

3.  Korte omschrijving in 1 of 2 zinnen waar je event over gaat. Voor meer tekst kun je doorlinken naar je FB event of je eigen website.

4. Omschrijving van jouzelf als docent (alleen voor vaste docenten, niet voor incidentele huurders), deze komt op de docenten pagina te staan.

5. Foto van je event (van jezelf of een leuke uitnodigende foto)

Ruimte reserveren:

Als je de ruimte leuk en geschikt vindt en je komt in aanmerking voor huur (wat betreft het soort activiteit) , dan kun je aan ons een verzoek doen tot reservering van de ruimte.

Je kunt onderstaand formulier invullen om jouw ruimte te reserveren. Bij meerdere aanvragen voor dezelfde data geldt wie het eerst komt die het eerst maalt. Echter: vaste huurders gaan voor nieuwkomers. Lees svp ook even de huurvoorwaarden door, met name punt 10 van de “overige huurvoorwaarden” met daarin uitleg over de te boeken tijden, om misverstanden te voorkomen. Zie huurvoorwaarden

We behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden de ruimte niet aan jou te verhuren.

Als hulp bij het plannen kun je op de agenda’s onder aan deze pagina kijken of de betreffende ruimte beschikbaar is. Echter: er kunnen al reserveringen hebben plaats gevonden die nog niet helemaal zijn verwerkt, je kunt dus geen rechten ontlenen aan deze agenda’s. Kijk aub niet in de gewone activiteiten agenda, omdat privé reserveringen daarin niet opgenomen worden.

Annuleringsregeling:

Onze annuleringsvoorwaarden zijn:

Annuleren doe je door een e-mail te sturen aan: centrumvoorhappiness@gmail.com , met daarin je factuur gegevens en de reden van annulering vermeld.

Tot 1 maand voor aanvang annuleren is kosteloos#.
Annuleren tot 2 weken tevoren: 20% van de totale huursom incl. BTW verschuldigd + administratiekosten.
Tot 1 week van tevoren: 30% van de huursom verschuldigd + administratiekosten*.
Annuleren korter dan 1 week tevoren 100% van de huursom verschuldigd + administratiekosten.

Uitzondering: bij langdurige huurcontracten (een jaar), kunnen de lessen/dagdelen tot een week van tevoren kosteloos worden afgezegd, mits schriftelijk of per email en onder vermelding van de reden.

*Je mag  je reservering éénmalig, mits maximaal een week voor aanvang, kosteloos opschuiven naar een nieuwe datum (data) die je meteen boekt.

#Administratiekosten vallen niet onder de huursom, deze worden niet terugbetaald en blijven verschuldigd na annulering.

Huurvoorwaarden:

Je bent van harte welkom om jouw workshop, cursus, dans of andere bijeenkomst te organiseren in ons Centrum, als die past in onze sfeer en visie.

Geen verhuur voor feestjes:

Helaas kunnen we ons centrum niet beschikbaar stellen voor (kinder/verjaardag) feestjes en commerciële activiteiten of grote party’s.

We hebben geen mensen in dienst en verhuren niet commercieel, ook is er geen horeca. Organiseren, websitebeheer, schoonmaken, repareren, verbeteren, opruimen en inrichten van de ruimten doen we allemaal zelf en met vrijwilligers.

In de praktijk is gebleken dat we te weinig toezicht kunnen houden op daadwerkelijk schoon achterlaten bij feestjes en het kost ons teveel tijd om dat zelf te doen. De vloer van de zaal is ook niet geschikt voor dergelijk gebruik.

Wel kun je contact opnemen met Sander van Lokaal 1, elders in het gebouw HW10, als je een verjaardagsfeestje oid hebt: lokaal01hw10@gmail.com .

Zelf schoonmaken of schoonmaakkosten:

Zelf schoonmaken:

Door ruimte te huren verbind je je automatisch aan het schoonmaak protocol, zie hieronder. Alle huurders dragen hun steentje bij door de gehuurde ruimte(n), de gangen, douche en wc’s schoon achter te laten. We vertrouwen elkaar daarin en vragen geen borg.

Schoonmaakspullen en middelen kun je vinden in de doucheruimte (onder aanrecht) tegenover Studio 14. WC reiniger en papier in en om de toiletruimten.

Als wij of de volgende huurder na afloop constateren dat het niet schoon is achtergelaten, berekenen we je 50 euro schoonmaakkosten.

Laten schoonmaken:

Je kunt er ook voor kiezen om bij je boeking te vermelden dat je wilt laten schoon maken. Dit kost 35 euro per keer. In dat geval verwachten we dat je de zaal of sessieruimte en de gangen opgeruimd achter laat, zodat de schoonmakers hun werk kunnen doen. De overige huurvoorwaarden, zie hieronder, blijven onverminderd van toepassing.

Overige huurvoorwaarden en spelregels:

1. Gangen vrijhouden: Je deelt de gangen met anderen, daarom vragen we je om geen schoenen, jassen, tassen etc van jou en je deelnemers te laten rondslingeren. Maar ze in de zaal te houden of ze in de garderoberekken op te bergen. Dit om hinder te voorkomen en voor je veiligheid en die van anderen.

2. Niet met je schoenen in de studio’s. Je kunt je schoenen kwijt onder in de garderobe rekken in de gang bij de trap.

3. Kaarsen, wierrook, roken en vuur zijn niet toegestaan. Er zijn mooie, elektrische, oplaadbare theelichtjes in de vensterbanken van de studio’s. Op verzoek is er een geurlamp (werkt met aromatische olie) beschikbaar.

4. Hou rekening met elkaar in het gebouw, eventuele schade of hinder die jij of je deelnemers toebrengen aan anderen valt onder je eigen (bedrijfs)risico/verzekering. We zijn niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade die jij als huurder, trainer, als deelnemer of anderzins veroorzaakt aan medegebruikers van de zaal, resp. van het bedrijfsverzamel gebouw. Zorg dus (zeker als je de zaal huurt) dat je goed verzekerd bent en ook voor je vrijwilligers.

5. We zijn niet aansprakelijk voor schade die je ondervindt door gebruik van de ruimte(n) of door verlies van je spullen of andere schade, door brand, wateroverlast of iets anders.

6. Gevonden voorwerpen worden na 2 maanden weggebracht voor een goed doel. We zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen. We verwachten dat je je deelnemers hiervan op de hoogte brengt.

7. Als je huurt krijg je tijdelijk de beschikking over een electronische sleutel, zodat je er zelf in kunt. Ook leggen we je uit waar je de sleutel kunt vinden voor de gehuurde ruimte. De tag die je gebruikt voor de toegang, moet je meteen na het openen van de deur weer in de kluis terug doen en de sleutel van de gehuurde ruimte kun je  achterlaten waar je hem gevonden hebt. Sleutelverlies kost 50 euro per sleutel/tag.

8. Gebruik koelkast: In de gang staat een koelkast waar je gebruik van kunt maken. Huurder is verplicht om naam/event op te schrijven op de producten die in de koeling worden gelegd. Verhuurder is niet aansprakelijk voor verlies van producten die in de koelkast zijn gelegd.

9. Ruimte op tijd verlaten en op afgesproken tijd betreden. Wanneer je bij ons huurt, vragen wij je om de tijden op te geven dat je je daadwerkelijk in de studio bevindt. Dus hou rekening met de schoonmaaktijden en je voorbereidingstijd ajb. Tussen de verhuur periodes in (bij meerdere huurders achter elkaar), willen we graag minimaal een half uur ruimte vrij laten, daar proberen we altijd rekening mee te houden in de planning. Het is fijn als je daar zelf ook op let als je een boeking aanvraagt. 

10. Dagdeel tijden: Het ochtenddagdeel is van: 9:00 – 13:00 uur. Het middag dagdeel is van 14:00 – 18:00 uur, het avond dagdeel is van: 19:00 – 23:00 uur. De eindtijden zijn niet flexibel, de begintijden kunnen maximaal een half uur eerder zijn, en alleen in overleg. Dank voor je begrip! Zo ook met het boeken van losse uren: het minimum aantal uren is 2. Hou daarin ook alsjeblieft rekening met de dagdeel uren, zodat je niet op twee dagdelen je sessie boekt. Dank!

Schoonmaak protocol:

1. Studio 13 en 14: De studio graag weer achterlaten zoals hij was ingedeeld. Dekens, kussen, matjes etc netjes opruimen in de betreffende kasten.

De Studio (bij Studio 14 ook de gang en doucheruimte) swifferen. Dit volstaat meestal bij yoga en meditatie.

Zowel swifferen als dweilen: bij massage workshops of ~sessies en bij dans, theater, tantra of andere events waarbij intensief bewogen wordt, gezweet, als je het vies vindt  of als het intensief gebruikt is.

2. De wc’s en douche: altijd doen: prullenbakjes legen en maandverband etc weggooien buiten (er staat container schuin tegenover de hoofdingang), grote prullenbak checken en legen als die vol is.

Wc papier en papieren handdoeken/rollen eventueel aanvullen (voorraad is in de lades van houten kastje in toiletruimte). Wc’s (en eventueel douchebak als die gebruikt is) reinigen: wasbak, deurklinken, pot van binnen en van buiten, en de vloeren. NB spray de reinigingsvloeistof op je doekje en NIET rechtstreeks op de gelakte deuren, ivm vlekken en beschadiging van de verf ajb!

3. Koffie/thee hoek, koelkast: De prullenbak onder het aanrecht in de gang bij Studio 14 legen. Bij Studio 13, de prullenbak naast het aanrecht legen.

De koffie en theekannen leeg en schoon in de kast wegzetten.

De producten die huurder in de koelkast heeft gelegd, weer meenemen. Producten die achterblijven worden verwijderd en niet vergoed.

Glazen en mokken en servies/bestek afwassen en afdrogen. Er mag geen afwas blijven staan, ook geen schone vaat (ivm risico op breuk in een blote voetenruimte). Na gebruik je theedoek te drogen hangen en uitsluitend gebruikte droge doeken in de wasmand doen. 

Informatie over het gebouw (de Broedplaats HW10):

Rustige ligging in het groen:

Ons Centrum voor Happiness ligt nabij de Sloterplas in een prachtige, rustige, groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West. Het centrum maakt deel uit van een verzamelgebouw : HW10, broedplaats voor kunstenaars en cultural creatives.

Entree:

De workshop ruimte en het atelier bevinden zich aan de achterkant van het gebouw HW10. Bij de achterdeur bevindt zich ook de deurbel voor de grote ruimte. De kleine ruimte is links van de achterdeur en daar kun je op het raam kloppen. Ook is er een bel bij de hoofdingang.

Verlaten van het gebouw kan door een paar seconden lang op de rode knop in de muur te drukken, naast de uitgang.

Bedrijfsverzamelgebouw:

In HW10 werken ook andere mensen, er wordt bijvoorbeeld judo gegeven, er is muziekles, tekenles, keramiek, fotografie, meubelontwerp en beeldende kunst.

Dat betekent dat je soms iets hoort van andere mensen in het gebouw of op de aangrenzende binnenplaats. In de praktijk valt het erg mee, we hebben de studio’s geïsoleerd. Je kunt ook de binnenplaats gebruiken, bijvoorbeeld om te eten.

Rolstoel toegankelijk:

Het verzamel gebouw heeft een speciale oprit bij de hoofdingang, aan de voorzijde voor mensen met een lichamelijke beperking. Aan de voorkant van het gebouw, naast de centrale hal bevindt zich een keuken (vanaf de ingang is dat eerste gang links en dan de ingang links in de hoek, voorbij Lokaal 1). Achter in de keuken is een aangepast toilet, dat per rolstoel bereikbaar is .

Adres:

Het adres van de broedplaats is Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam.

Bereikbaarheid en parkeren:

Het gebouw ligt erg goed qua bereikbaarheid. Het is op loopafstand van OV (tramhalte Johan Huizingalaan 5 min. Treinstation Amsterdam Lelylaan, 11 min. lopen). Je bent in 7 minuten op Schiphol, vanaf Station Lelylaan en in 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Met de auto is het 5 minuten tot aan de Ring A10.

Parkeren is betaald (niet duur) tot 19.00 uur. Daarna en op zondag is het gratis.

Agenda Studio 14 (Yogazaal)

Agenda Studio 13 (Atelier)